Klanten

Info dienstencheques

alle informatie omtrent werken met dienstencheques, zowel elektronische als papieren kan je vinden op de website van Sodexo onder www.dienstencheques-vlaanderen.be

Infobrochure

Download of bekijk hier onze infobrochure.

 

Welkom

Aan alle huidige en toekomstige klanten en geïnteresseerden,

welkom bij DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

Al vele jaren zijn wij als poetsfirma actief in Beerse (vroeger als PWA BEERSE VZW) en de omliggende gemeenten en dit met groot succes. Het uitgangspunt is vrij eenvoudig. Wij trachten om op een kwaliteitsvolle manier en zonder noemenswaardige wachtlijst klanten te helpen bij hun huishoudelijke taken. In tegenstelling tot vele van onze concurrenten doen we dit zonder extra kosten, U betaalt de gewerkte uren enkel met papieren of elektronische dienstencheques.

We doen voor U ons best om op een flexibele en mensvriendelijke wijze personeel aan te werven en te begeleiden in hun taak van poetshulp. Met fierheid mogen wij dan ook zeggen dat we tot één van de grootste firma’s van het Vlaamse landschap behoren.

Sta mij toe u alvast te bedanken voor het huidige of toekomstige vertrouwen dat u stelt in onze onderneming.

Deze website is tot stand gekomen door onze administratie onder dagelijkse leiding van Michel Biermans en zijn team van enthousiaste bedienden.

Het goed draaien van de onderneming creëert ruimte voor het uitwerken van opleidingsplannen en voorzieningen om de toekomst zo sterk mogelijk tegemoet te kunnen gaan en de werkzekerheid te kunnen verzekeren.

Wij wensen u alvast veel leesplezier. Als u twijfels, vragen of opmerkingen hebt, blijf er niet mee zitten en laat ons u verder helpen of informeren. Het verleden leert ons dat openheid een gezonde basis is voor een positieve samenwerking.

Taken & materiaal

Wat mag & Wat mag niet ?

Bestellijst materialen

Klik http://www.everclean.be/home/bestelformulier-pwa-beerse/ om online poetsmaterialen en hulpmiddelen te bestellen.  Er wordt nog doorlopend gewerkt aan de verfijning van de bestelprocedure voor diverse produkten.

Werknemer

Info dienstencheques

alle verdere informatie omtrent werken met dienstencheques kan je vinden op de website van Sodexo onder www.dienstencheques-vlaanderen.be

 

Welkom

Aan alle huidige en toekomstige medewerkers en geïnteresseerden,

welkom bij DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

Sinds de start van het traditionele PWA in 1995 hadden we voldoende ervaring opgedaan in de omgang met personeel en de poetssector om in 2004 over te stappen naar het systeem van de dienstencheques. Vanaf maart 2016 laten we ook het PWA achter ons om zelfstandig verder te gaan als Dienstencheques Beerse VZW.

We zijn niet enkel actief in Beerse maar ook in de omliggende gemeenten en dit met groot succes. Ons uitgangspunt was en is nog steeds vrij eenvoudig: op een kwaliteitsvolle manier en zonder noemenswaardige wachtlijst zoveel mogelijk klanten te helpen bij hun huishoudelijke taken en aan zoveel mogelijk personen werk aan te bieden, m.a.w. blijven aanwerven in functie van de vraag.

In tegenstelling tot vele van onze concurrenten doen we dit voor onze klanten en werknemers aan de beste voorwaarden uit de streek. Zo poetsen we voor onze klanten zonder extra kosten en houden we voor onze werknemers zoveel mogelijk rekening met hun voorkeururen en hun gezin.

Elke werknemer ontvangt bij ons vanaf dag 1 o.a. de maaltijdcheques (5,00 Euro), een gratis pakket werkkledij, een extra syndicale en eindejaarspremie bovenop de wettelijke, een uurloon boven barema (11,50 Euro/u) met 3 jaar anciënniteit en betaalde opleidingen.

We blijven voor iedereen ons best doen om verder op deze flexibele en mensvriendelijke wijze nieuw personeel en nieuwe klanten aan te trekken. Sinds meerdere jaren blijven we slagen in dit opzet en kennen we een bijna ongeziene groei van zowel personeel als klanten. Met fierheid mogen wij dan ook zeggen dat we tot één van de grootste poetsfirma’s uit de Kempen behoren.

Onze goede prestaties bieden ruimte voor het uitwerken van voorzieningen om de toekomst zo sterk mogelijk tegemoet te kunnen gaan en de werkzekerheid te kunnen verzekeren.

Sta mij toe u alvast te bedanken voor de interesse en het vertrouwen in onze onderneming.

Wij wensen u alvast veel leesplezier. Mocht u twijfels, vragen of opmerkingen hebben, blijf er niet mee zitten en laat ons u verder helpen of informeren. Het verleden leert ons dat openheid een gezonde basis is voor een positieve samenwerking.

Onze onthaalbrochure


Download of bekijk hier onze onthaalbrochure